Weekendje Wapse

 

 

   Bijna zou m’n weekendje Wapse in het water zijn gevallen, nadat ik er vrijdagmiddag achter kwam, dat m’n beide kentekenplaten gejat waren. Na een hoop geregel (aangifte doen, nieuwe platen regelen) kon ik gelukkig toch op vrijdagavond aansluiten bij het kampvuur in Wapse. Hier was m’n vriendin Bianca (samen met haar dochter, vriend, halfzus en nichtje) voor een vakantie bij haar moeder en broers. Gezellig drukke boel dus. Zaterdag zwommen we in de beeldschone zwemvijver van de buren (welk huis trouwens te koop staat), reden de meiden op de verzorgpony (die er speciaal voor deze gelegenheid was) en aten we in de avond bij het Blauwe meer (een heerlijk maaltijd door Biancs moeder verzorgd). Tjonge jonge, wat was dat genieten zeg. Kers op de taart was dat ik sliep in m’n  Twingo, een ding die al heel lang op m’n wensenlijstje stond. De Twingo is namelijk zo ontworpen dat je er een bedje in kunt maken. Ik sliep met het dak open en genoot eerst nog even van de heldere sterrenhemel voordat ik in slaap viel. ’s Ochtends werd ik om 07:30 uur gewekt door de paarden, waarmee getraind werd. Ik schoof dan iets omhoog en kon zo vanuit m’n raam de les aanschouwen.

 

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in vrienden en familie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Weekendje Wapse

  1. dynaamieke zegt:

    Wauw, wat klinkt dat heerlijk! Wat fijn dat het zo gezellig was en dat je zo genoten hebt. Die tafel met stoelen plus entourage is zooo romantisch! En grappig dat je gelogeerd hebt in je Twingo. Zo’n weekendje is uniek en om te koesteren! X

  2. moon zegt:

    ziet er super uit heerlijk mooi aan het water..

  3. Ooh, wat romantisch, slapen in je twingo en wakker worden van de paarden! En ach, dat huis van de buren… WIl ik wel. Wapse, wat een heerlijk vrolijke plaatsnaam ook. Mens wat fijn allemaal! haha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s