Delen wordt ruilen

 Zo nu en dan brengen we een bakkie met groenten of wat bloemen naar een buurvrouw. Een kenmerk van een moestuin is namelijk dat er in 1 keer heeeeel veel bonen, uien of gourgettes etc klaar zijn. Inmaken is een oplossing, maar delen met je buren is ook heel gezellig. Zo kwamen afgelopen week 2 buurtjes heel toevallig op hetzelfde moment het lege bakje weer terug brengen. Nou ja, niet leeg want in de ene zat een “net uit de oven zelf gebakken roggebroodje met pompoenpitten” (broodmix voor roggebrood vd Ikea met pompitten van de natuurwinkel) en in het andere bakje het vaasje retour met een prachtige zonnebloem erin. Gezellig hoor! Het roggebrood smaakte heerlijk met een dikke klodder pruimen/bramen-jam en kaas met tomaatjes uit eigen moestuinbak. Wat kan eten dan leuk zijn.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in lekker eten, moestuin. Bookmark de permalink .

Een reactie op Delen wordt ruilen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s