Waan van de dag

 Mijn nichtjes hebben de herfstvakantie er al op zitten. Ze gingen een weekje naar zee en bezochten Plopsaland waar K3 optrad. Wat worden ze al groot hè?! Hier jammer genoeg geen zon. Ik ben snip verkouden maar het goeie nieuws is dat ik dat ik morgen naar mijn vriendin Bianca in Amsterdam ga. Ze neemt namelijk morgen haar BUL in ontvangst. “Een officieel document van pausen, vorsten en universiteiten”, aldus Wikipedia.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in vrienden en familie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Waan van de dag

  1. xxmiek zegt:

    ooh, wat gaaf! wat zal je trots zijn op je vriendin. veel plezier! X

  2. xxmiek zegt:

    ohja, en je nichtjes zijn prachtig, en grooot! mooie foto. trotse papa erbij:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s