Kerstbomenverkoop

 

 Aangezien het zo weer december is, zijn we al aan het voorbereiden voor onze kerstbomenverkoop (en -bakjes) in Tiendeveen. Naast het verzorgen van de bomen moet er natuurlijk wat gefeubeld worden. Ik haakte de afgelopen periode zo’n 40 sterretjes en heb deze ondertussen verhard met houtlijm (verdund met wat water) nadat ik ze had gespannen op een plank. De bedoeling is dat ik ze op een ijzerdraadjes zet en als duo (een klein en een groot sterretje) in een kerstbakje prik. Verder photoshopte ik een foto van een kerstboom in het logo (wat Miek maakte) van mini camping De Bulte. Ik denk dat ik er een aantal laat afdrukken en mee stuur met onze kerstkaartjes dit jaar.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in echte kerstbomen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Kerstbomenverkoop

 1. miek zegt:

  weet je. hier hangen de sterren nog steeds aan de lamp! misschien is het een idee om ze ook heel hip in neon roze te maken? en ook heel grote? en heb je de diamant mal al gezien bij Buiten de Lijntjes?
  Oh Peet, we moeten zó bijkletsen… Morgen bellen!?xx

  • zietroen zegt:

   Ha Miek; wat leuk dat ze nog bij jullie aan de lamp hangen. Natuurlijk goed idee om ‘m in een hip kleurtje te maken, maar ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat deze niet zo in de smaak zullen vallen op het Drentse platteland. (Of denk je dat ik ze onderschat?) Ik heb op de site van Buiten de Lijntjes gekeken, maar weet niet wat je bedoeld met die mal. Idd tijd om bij te kletsen!

 2. mart zegt:

  hey peet die foto (logo) is hier niet te zien hoor en in het tabblad kerstbomen ook niet
  groet mart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s