Laatste vakantiedag

Jolijns rozen

rozen

tasje met broodjes aan de poortdeur

zelf gebakken broodjes

bladerdeegtaartjes met rabarber en aardbei nieuwe tas Petra binnenkant tas nieuwe tas Sander Vandaag was onze laatste vakantiedag en alsof ze het hadden afgesproken kwamen onze 2 favoriete buurvrouwen afzonderlijk wat zelfs-gebakkens brengen. Lone hing een tasje met versgebakken broodjes aan de poortdeur en Hester bracht bladerdeegtaartjes met rabarber en aardbei. Allebei met de tekst “geniet nog even fijn van jullie laatste vakantiedag”. Is dat dat niet geweldig?! Verder kochten zowel Sander als ik een nieuwe tas. Eigenlijk veel te gek, maar we hadden nog geld liggen van Sinterklaas (2010, 2011 en 2012) en verjaardagsgeld dat nodig toe was aan een bestemming. De tassen zijn van het merk Saccoo en Vaude, allebei milieubewuste merken bleek achteraf dus dat is mooi meegenomen.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in milieubewuster. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s