Rommelmarkt vondsten

schaaltje schaaltje handvat bordje schaaltje randje schaaltje bloemetje Op de rommelmarkt kocht ik een schaaltje met hengseltje en 6 ontbijtbordjes met een groen randje. Ik wilde het schaaltje eigenlijk iemand cadeau geven, omdat het bijna te mooi is om te gebruiken (door mij) maar Sander wees me erop dat het ooit heel mooi zal staan in onze theetuin. Het wordt dus een keepertje…

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in mooie hebbe-dingen, rommelmarkt vondsten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Rommelmarkt vondsten

  1. Een bekende zegt:

    Gaan jullie een theetuin beginnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s