Ze heeft het voor elkaar

Sonja pootjes over elkaarOnze hond Sonja (10 jaar oud) begon zo’n jaar geleden ’s nachts te blaffen. Heel vervelend voor ons en de buren! Ze sliep in de bench in de woonkamer en was dat al jaren zo gewend. Na zo’n jaar experimenteren met: de bench in andere kamers, de radio zachtjes op de achtergrond aan, benchdeurtje open en kamerdeur dicht enz enz, zijn we overstag gegaan. Ze slaapt nu in een gewone mand bij ons op de slaapkamer. Ramen dicht want anders begint ze te blaffen als ze krantenjongen hoort. Beker water ernaast voor het geval ze dorst heeft (wat ze standaard heeft omdat ze pas ’s avonds haar brokken wil eten) Oh oh wat een portret en wat zijn wij een sukkels….

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in hondje Sonja. Bookmark de permalink .

2 reacties op Ze heeft het voor elkaar

  1. Sander zegt:

    Die foto past ook wel echt goed bij het verhaal:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s