Overvloed

appels aan de boom appels benoni appels appels schillen schillen bramen bramen pergola bramen in pot Afgelopen weekend waren we in Tiendeveen en schudde de hele benoni appelboom leeg. Mieny weet niet meer wat ze met al die appels moest, dus namen we een krat vol mee naar huis. Gisteravond een paar uurtjes zitten schillen en er appelmoes van gemaakt. De grootste soeppan vol, dus dat wordt uitdelen! We hebben de vriezer bijna vol met de bramen uit onze tuin. ongelofelijk hoe veel daar van af komt. Sander haalde er afelopen week op 1 avond 2,5 kilo vanaf. Plan is om er saus en jam van te maken. Ook dat wordt weer uitdelen… Interesse?

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in in de tuin, lekker eten, Tiendeveen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s