gezelligheid buitenaf

front2_heerd1 buitenoosten kamer 2 buitenoosten kamer

buitenoosten overzicht buitenoosten voorzijde buitenoosten slaapkamer  buitenoosten bedstee buitenoosten lampjes    buitenoosten slaapkamer 2buitenoosten lampbuitenoosten koffers

buitenoosten hal 

Vrijdag had Sander een bedrijfsuitje (golfen, fietsen en flauwe spelletjes doen) in de buurt van Luttenberg. ’s Avonds sloten de partners aan en barbecueden we met z’n veertienen op het erf van de prachtige boerderij Buitenoosten. Het stel wat deze boerderij runt, heeft het voorste gedeelte omgebouwd tot bed en breakfast. Elke ruimte was opnieuw een feestje om te bekijken. Echt heel sfeervol ingericht met allerlei stijlen door elkaar heen. Er stonden veel jaren 50 meubelen die ook allemaal te koop waren. We hebben ontzettend veel lol gehad en na twaalven tuften we voorzichtig tussen de witte wieven door weer naar de bewoonde wereld.  

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s