Kerstbomenverkoop

IMG_0856 copy IMG_0839 copy IMG_0847 copy IMG_0846 copy IMG_0843 copy IMG_0845 copy IMG_0837 copy IMG_0835 copy IMG_0832 copy IMG_0821 copy IMG_0735 copy IMG_0830 copy     De voorbereiding voor de kerstbomenverkoop (op de 3 zaterdagen voor kerst met gratis warme choco – maar op de andere dagen kun je ook terecht hoor!) is weer in volle gang. We hebben de kerstspullen van het zoldertje gehaald (foto linksonder) en alles weer uitgestald. Blijkbaar hadden er wat muisjes in de dozen gewoond, want we kwamen een nestje tegen die heel kunstig was gemaakt van zo’n beetje alles wat er in de doos zat. Stukjes plastic zak, engelenhaar en het pluche van de neus van Rudolf. (foto rechtsonder) Ook hebben we de eerste kerstbakjes weer gemaakt en ziet het erf er weer tiptop al la kerst uit. Zelfs al een paar bomen verkocht en een aantal bomen gereserveerd. We zijn er weer klaar voor!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in echte kerstbomen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s