Kerstkiekjes die jullie nog tegoed hadden

IMG_0864 copy IMG_0875 copyIMG_0905 copy IMG_0903 copyIMG_0869 copy IMG_0893 copyIMG_0972 copy IMG_0967 copyIMG_0971 copy IMG_0997 copy  IMG_0889 copy IMG_0892 copy IMG_1000 copy IMG_0999 copyBeste lezers, het is vandaag al 1 februari maar ik post toch nog maar even wat kiekjes van de kerstbomenverkoop. Deze hadden jullie nog tegoed. Het was weer leuk; “Bewoners uit de buurt haalden een boom met de trekker, waar maak je dat nou nog mee”.  Sander spitte weer op verzoek heel wat bomen uit de grond, Kinderen renden over de kwekerij en riepen: “Die wil ik mama”! Hendrikus bakte weer ouderwetse tostis met zo’n echt tosti-ijzer en we tussendoor rustte we uit op de strobalen rond het vuur. Momenteel vraagt onze zoon Pieter natuurlijk m’n volle aandacht dus het bloggen heb ik even op een laag pitje gezet. Als ik tussendoor weer even de handen vrij heb zal ik weer wat regelmatiger wat van me laten horen en zien. Dan gaan we weer fijn verder met het voorjaar! Want daar hebben we zin in!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in echte kerstbomen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s