Avondrood, water in de sloot

IMG_1243 copy IMG_1254 copy IMG_1480 copy IMG_1454 copy IMG_1470 copy IMG_1443 copy IMG_1440 copyEr was een plek op de kwekerij waar het altijd nat was en het werd tijd dat daar wat aan gebeurde omdat het immers slecht is voor de planten. Ik stelde al eerder voor om die plek uit te graven tot zwemvijver, maar kreeg geen steun. Na wat denkwerk van de mannen werd gekozen voor een slootje om het water af te voeren. En zo geschiede het… De grond die werd uitgegraven, werd verdeeld over een lager stukje weide waardoor alles er nu mooi en gladjes bij ligt. Het groot materieel wat ervoor gebruikt werd, deed menig mannenhart weer even sneller kloppen. Het blijft mooi, die toys voor boys. Een sloot dus… zomers met een bootje varen, fierljeppen met de familiedag en ’s winters schaatsen op eigen sloot, zomaar wat ideeën.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Tiendeveen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Avondrood, water in de sloot

  1. Marielle zegt:

    Hahah fierljeppen… ik zie de oudjes al gaan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s