Terug uit Zwitserland

De vakantie zit er weer op. Zwitserland is prachtig! We hebben veel gewandeld in de bergen. Berg op, berg af, Langs beekjes en door bloemenweides. Zo maar ergens naartoe (met een rugzak vol proviand) en dan na een paar uur bedenken dat je ook weer eens terug moet. Bij gebrek aan een pad, soms zomaar dwars door de velden naar benee;  langs uitgestorven houten hutjes en dwars door schapenweides. Hieronder wat foto’s (en om jullie niet meteen te overvoeren met onze belevenissen zal ik de 2e helft bewaren voor een volgende keer)

     

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Terug uit Zwitserland

 1. Annet zegt:

  Wauw, dat ziet er geweldig mooi uit!!!
  Jullie zijn er dus al weer van vakantie. Zo te zien en te lezen hebben jullie genoten.
  Groetjes Annet

 2. zietroen zegt:

  @ Annet; Ja we hebben inderdaad genoten! En wat is de tijd weer snel gegaan, achteraf snap je niet waar de 3 weken gebleven zijn. Hebben jullie nog vakantieplannen?

 3. XXMiek zegt:

  Jaaa! Ze zijn weer thuus! Prachtige fotoos. Heeft Sander zich ontpopt als een echte schapenfluisteraar? 🙂 Mooi hoor. Fijn dat het zo goed was, je hebt schitterende fotoos gemaakt. Ik wil ook graag! Nog een paar weekjes wachten… (nog ‘maar’ 3!)
  Liefs! XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s