Terug uit Zwitserland (3)

Sonja is ook weer blij dat ze thuis is (althans dat denken we). Toen we haar vrijdag uit het hondenpension haalden, was ze wat mager, had een doffe vacht, was schor en had snot-oogjes. Tja best een beetje sneu. Toen we zaterdag naar de (65e) verjaardag van mijn vader gingen, week ze niet van onze zijde. Om er zeker van te zijn dat we niet zonder haar zouden vertrekken, parkeerde ze zichzelf in onze weekendtas.

 Tijdens onze vakantie zijn we een dagje naar Bern geweest. Wat een mooie stad zeg! Als je er ook eens naar toe gaat, moet je echt naar de Gerechtigkeits-gasse. Dit is een prachtige oude straat met de meest uiteenlopende bijzondere winkeltjes zoals een Japans winkeltje, een poppenwinkel, allerlei mooi servies, lampen, sieraden, designmeubels, een Oosters tapijtenwinkeltje enz enz. Ik voelde me als een kind in de snoepwinkel en was helemaal overprikkeld toen we er door waren. We hebben heerlijk de toerist uitgehangen en geshopped till we dropped.   

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in hondje Sonja, kletspraatjes en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Terug uit Zwitserland (3)

  1. annelies zegt:

    Arme Sonja, ik denk dat ze hondenheimwee heeft gehad…..Wij gaan morgen via een tussenstop in Hengelo door naar de Harz in Duitsland, hebben er erg veel zin in!
    Je hebt weer leuke blogs geschreven, leuk om ze op de hoogte te blijven…

    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s