Waan van de dag

M’n vriendin Lone knipte m’n haar in laagjes. Met een beetje moeite zit het zoals op de foto en draag ik het zo nu en dan ook maar eens los. Een ander weetje; op m’n werk mag ik weer mee denken in een Serious Request actie van 3FM. (Weet je nog vorig jaar met die ouderen-rap en die gesigneerde ballen door FC Twente?) Dit jaar dus weer een andere actie bedenken. Iemand nog goeie ideeën?

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Waan van de dag

 1. miek zegt:

  iets met een lipdub? kende je dat programma van ncrv? een vriendin van me heeft bon jovi gelipdubd met haar collegas, voor een zieke mede collega. 🙂 lijkt me briljant! en muzikaal. ik weet niet goed hoe en wat hoor, maar het is zo gaaf.
  je haar is prachtig!
  (en je kan grappig bewerken:D)

 2. Miriam zegt:

  Hey Pe,

  leuk je haar zo! Ik ben alleen van mening dat ik die lipstick en blosjes wat beter bij je had aangebracht……;) hihi

  X Mir

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s